Inspiratie

Duurzame quotes #1

Ik ben gek op quotes. Ze zeggen in een korte zin iets heel waardevols. Het laat je nadenken over jezelf, waar je staat, waar je zelf mee worstelt of gewoon om je te laten lachen. Sommige quotes schrijf ik op een kaartje of pin ik op Pinterest. Je hebt wel eens van die momenten dat je een quote nodig hebt.

De Weelderik

Duurzame quotes van 2020

De volgende duurzame quotes deelde ik in 2020 op mijn insta account. Duurzame quotes zetten je altijd aan het denken. En zo hoort het. Ik hoop jou ook.

Om te pinnen op Pinterest:

Afbeelding van een wereldbol om dit artikel te pinnen op pinterest
Shop Food for Skin

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.